معاون اول رئيسجمهور درنشست اقتصاد مقاومتي استان سيستان و بلوچستان كه ظهر روز پنجشنبه ١٨ ديماه در محل فرمانداري زابل برگزار شد هدف از حضور در مناطق مختلف سيستان و بلوچستان را رسيدگي به مشكلات مردم و ديده شدن ظرفيتها خصوصا سواحل مكران عنوان كرد.
وي با بيان دستوالعمل مقام معظم رهبري در اجراي اقتصاد مقاومتي گفت: يكي از مهمترين كارهاي كه دولت از ماههاي اول شروع بكار خود در اختيار گرفت و سرمايه بزرگي شد، براي عبور دادن كشور از بحرانهاي كه بوجود آمد، سياستهاي اقتصاد مقاومتي بود كه كشور دچار بحران نشود.
جهانگيري با اشاره به اينكه كشور از ابتداي انقلاب در تحريم بوده است، گفت: يكي از كارهاي كه توانستيم تحريمها را پشت سربگذاريم سياستهاي اقتصاد مقاومتي بود كه توانستيم در بحث گندم كه دشمن فكر ميكرد، ما توانايي توليد در اين زمينه را نداريم اما طي سالهاي ٩۴و ٩۵ در بحث توليد گندم بر اساس همين سياستها، وزارت جهاد كشاورزي به عنوان يك طرح اقتصاد مقاومتي تعريف شد، كشاورزان آمدند به صحنه توليد كردند و كشور از واردات گندم بينياز شد و به خودكفايي رسيد.
وي از همه مديران براي رسيدن به توسعه پايدار در استان پهناور سيستان و بلوچستان خواست تا با تلاش خود و نيروي محرك بخش خصوصي زمينه را براي عمران و آباداني استان و آيندگان تضمين كنند.
جهانگيري طرح ۴۶ هزار هكتاري انتقال آب با لوله به اراضي دشت سيستان را مهم توصيف كرد و گفت: اين طرح كه براي رونق كشاورزي در منطقه اجرا شده كامي جهت عمران و آباداني بخش كشاورزي و ماندگاري و دلگرمي مردم منطقه و رهايي از خشكساليهاي در اين خطه از ميهن اسلامي است كه با عنايت مقام معظم رهبري و دولت در منطقه محقق شد.
جهانگيري نقش نظام بهرهبرداري براي طرح ۴۶ هزار هكتاري سيستان را مهم دانست و افزود: شكل گيري نظام بهرهبرداري با توان بومي توسعه پايدار درمنطقه را به دنبال دارد و اين نياز ضروري بايد بزودي با همكاري همه مسئولين ميبايست تحقق پيدا كند
معاون اول رئيس جمهور با تشكر از همه دست اندركاران اقتصاد مقاومتي در استان گفت: سيستان و بلوچستان ظرفيتهاي بسيار زيادي خصوصا در بحث نيروي انساني، مرزهاي خشكي و دريا و همسايگي با دو كشور مهم شرقي دارد و ما از اين ظرفيتها براي توسعه استان نهايت استفاده را ببريم.